Budgetlægning

Få kobling mellem forventninger (budget) og realiserede tal med i rapporter
e-bogholderen.dk tilbyder som noget naturligt, at udarbejde et budget for din virksomhed, hvis der ikke er udarbejdet et sådan i forvejen. Dette budget bliver efterfølgende indarbejdet i økonomisystemet, således, at når der udtrækkes en balance, så vil der samtidig fremgå en kolonne med budget herfor, således at koblingen mellem forventninger og realiserede tal kan ses.

Hvad får man
e-bogholderen.dk udarbejder i samarbejde med virksomheden et budget, der på en professionel måde beskriver virksomhedens forventninger, således det også kan bruges til bank eller andre samarbejdspartnere. Talene herfra bliver efterfølgende indtastet i økonomisystemet, således de ligeledes kan anvendes direkte ved læsning af balance udskrifter.

Hvorfor vælge e-bogholderen.dk hertil
Vi mener, at med et godt kendskab også til vore kunders forventninger, så er det for os vigtigt, at vi kan give professionelle “indspark” i vort samarbejde med vore kunder. Dette indbefatter også, at vi kan påpege de væsentlige afvigelser, der ligger mellem realiserede tal og for budgettet for perioden.

Kunne dette være interessant også for din virksomhed, så kontakt os på nedenstående adresse allerede i dag.

e-bogholderen.dk – Kingosvej 21 – 4600 Køge – Telefon: 6128 4600 – mail: info@e-bogholderen.dk