Debitorstyring skal give virksomhedsejer sikkerhed for optimal likviditetsstyring heraf

e-bogholderen.dk fører via økonomisystemet ligeledes et integreret debitorbogholderi. Dette gør, at det i samme proces bliver lettere for vore kunder at styre bindingerne i debitorer, og vore kunder har et optimalt overblik over deres tilgodehavender via opkoblingen til bogholderiet.

Hvad tilbyder vi vore kunder
e-bogholderen.dk tilbyder udover den grundlæggende bogholderifunktion, at styre vore kunders tilgodehavender, således der indlægges rykkerprocedurer og eventuelt udarbejdelse rentenotaer og kontoudtog. Det vil ligeledes via opkoblingen til bogholderiet, være muligt for virksomhedens sælgere at kontrollere, at betaling af gammel gæld er sket, inden fremsendelse af nye varer.

Hvorfor vælge e-bogholderen.dk hertil
Det er her virksomhedens likviditetsstyring kommer til prøve. e-bogholderen.dk mener, det bl.a. er her, vi også bidrager til vore kunders værdikæde, da det for en virksomhed er meget væsentligt, der er en professionel styring heraf. Alene det der løbende sker en kontakt til de debitorer, der strækker betalingen, gør at pengebindingen på debitorerne vil falde, og derved også renteudgifter på virksomhedens kassekredit.

Kunne dette være interessant også for din virksomhed, så kontakt os på nedenstående adresse allerede i dag.

e-bogholderen.dk – Kingosvej 21 – 4600 Køge – Telefon: 6128 4600 – mail: info@e-bogholderen.dk